GoCycle: E-bicikl na rasklapanje

Izvor: ItRešenja.com, 04.Sep.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GoCycle: E-bicikl na rasklapanje

GoCycle, čiji su električni bicikli u poslednje vreme postali prilično popularni, najavio je još jedan model – Gxi, koji donosi opcije koje imaju i premijum modeli, te može da se sklopi za 10 sekundi.

Eksperti tvrde da se radi o trenutno najboljem električnom biciklu, a i cena je u skladu sa tim, te će model moći da se nabavi za 4.199 evra. Novi bicikl teži 17,5 kilograma, te ima sada već prepoznatljive točkove i bateriju od 375 Wh koja može da se ukloni prilikom sklapanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Prednji motor od 500 W može da razvije brzinu od oko 32 kilometra na sat, a dostupan je samo na modelima u Sjedinjenim Američkim Državama, dok evropski korisnici dobijaju motor od 250 W koji ide do 25 kilometara na sat. Bicikl po jednom punjenju može da pređe između 40 i 45 kilometara, što je prosečna razdaljina kada su električni bicikli u pitanju.

Model bi na tržište trebalo da stigne početkom 2020. godine, te se očekuje da, uprkos tome što je kompanija Brompton do sada bila glavna asocijacija kada su u pitanju sklopivi bicikli, postane simbol lako prenosivih električnih modela, koji zahvaljujući novom dizajnu izgledaju modernije i spremno da uđu u novo doba električnog transporta.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.