Gmail Peek mode

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2010, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gmail Peek mode

Oni koji su među prvima prihvatili netbook računare imaju veoma zanimljivu opciju u okviru Gmail-a. Ova karakteristika nosi naziv „Message Sneak Peek“ a radi se o jednostavnom pop-up pregledu poruke. To nije kompletna verzija poruke ali u većini slučajeva dovoljno je pročitati tekst bez napuštanja inbox-a. Peek karakteristika prvo mora da bude omogućena od strane Labs-a pa tek onda može biti pozvana pritiskom na „H“ taster na tastaturi ili ukoliko kliknete desnim klikom miša na poruku. Ovo je veoma zgodna karakteristika koja će dobro doći vlasnicima netbook računara. Ova tehnologija još više približava realni two-panel pregled, slično kao kod iPad modela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Gmail Peek mode

Izvor: TimockeVesti.net, 14.Apr.2010

Oni koji su među prvima prihvatili netbook računare imaju veoma zanimljivu opciju u okviru Gmail-a. Ova karakteristika nosi naziv „Message Sneak Peek“ a radi se o jednostavnom pop-up pregledu poruke. To nije kompletna verzija poruke ali u većini slučajeva dovoljno je pročitati tekst Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.