Glasine: Ovo su specifikacije modela LG G3 Mini

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasine: Ovo su specifikacije modela LG G3 Mini

Već neko vreme na tržištu možemo videti sve veći broj „mini“ verzija premijum smartfona namenjenim svima onima koji žele premijum uređaj ali su spremni da žrtvuju neke od njegovih performansi zarad manjeg ekrana.

LG G2 Mini koji je najavljen prošlog februara nije bio uspešan koliko se kompanija nadala, i to najverovatnije zbog toga što zapravo nije bio toliko „mini“. Uređaj, koji je posedovao 4.7-inčni displej, bio je prevelik za pojedine korisnike koji su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučili za drugi telefon sličnih performansi, ali manjeg ekrana.

A izgleda da je LG naučio svoju lekciju – sudeći po glasinama, čini se da će G3 Mini posedovati displej od 4.5 inča.

Telefon bi takođe trebalo da poseduje 1.2GHz quad core procesor, 8GB interne memorije, kameru od 5 megapiksela i 2.100mAh bateriju.

Međutim, to bi značilo da su kamera i baterija znatno gori od onoga šta je nudio G2 Mini, dok je brzina procesora ista.

Ovo se čini pomalo zbunjujućim tako da bi ove glasine trebalo uzeti sa rezervom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.