Ginekolog tajno snimao pacijentkinje: Žrtve dobile odštetu od 190 miliona dolara

Izvor: Blic, 20.Sep.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ginekolog tajno snimao pacijentkinje: Žrtve dobile odštetu od 190 miliona dolara

Hiljadama žena koje su bile žrtve pokojnog američkog ginekologa Nikite Levija, odobrena je odšteta u iznosu od 190 miliona dolara. Ginekolog je svojevremeno u bolnici "Džons Hopkins" tajno snimao devet i po hiljada žena, najčešće pomoću hemijske olovke sa špijunskom kamerom.

- Sud smatra da je predložena nagodba pravedna i razumna - rekao je u sudnici, okružni sudija Silvester Koks iz američkog grada Baltimor.

Zatim se obratio Levijevim pacijentkinjama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su došle sa svojim advokatima.

- Nadam se da će vaše rane da zarastu i da ćete da se oporavite.

Inače, dok su vlasti razmišljale da li da ga optuže, Levi je počinio samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žrtve dobile odštetu zbog ginekologa koji ih je tajno snimao

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2014

Hiljadama žena koje su bile žrtve pokojnog američkog ginekologa Nikite Levija, odobrena je odšteta u iznosu od 190 miliona dolara...Ginekolog je svojevremeno u bolnici "Džons Hopkins" tajno snimao devet i po hiljada žena, najčešće pomoću hemijske olovke sa špijunskom kamerom...- Sud smatra...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.