Gigabyte Ultra Durable 5 osvojio nagradu

Izvor: PCAxe.com, 18.Jun.2012, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigabyte Ultra Durable 5 osvojio nagradu

Kompanija Gigabyte, jedan od vodećih proizvođaća matičnih ploča i grafičkih karti, se može pohvaliti još jednom osvojenom nagradom. Naime, njihova Ultra Durable 5 tehnologija, koja bi trebalo da učini Gigabyte matične ploče boljim od konkurentskih i koja je predstavljena na ovogodišnjem Computex sajmu se okitila prestižnom Best of Computex nagradom koju je dodelio sajt Tom's hardware.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Nagrada za Gigabyte Ultra Durable 5

Izvor: ITsvet.com, 19.Jun.2012, 16:50

Gigabyte Technology, vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih kartica, zvanično je objavio da je njihova Gigabyte Ultra Durable 5 tehnologija koja koristi nagrađivani IR3550 PowlRstage IC osvojila Best of Computex 2012 nagradu koja se dodeljuje u okviru kategorije inovativnih sistema i komponenti...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.