Gigabyte ECO600 miš

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigabyte ECO600 miš

Gigabyte ECO600 bežični laserski miš koji je predstavljen prošlog meseca je urpavo dobio odobrenje za prodaju od strane američke federalne trgovinske komisije, što znači da bi uskoro mogao da se nađe u prodaji. Ovaj miš je vrlo interesantan – dva tastera na njegovom vrhu omogućavaju da brzo vršite izmenu između rezolucija 800, 1200, 1600 dpi za višu tačnost ili duže trajanje baterije. Kada smo kod trajanja baterije, komapnija tvrdi da ona može da traje čitavu godinu dana. Ovo nije tako dobro trajanje kao što recimo nudi Logitech M515 koji obezbeđuje dve godine trajanja baterije, ali je i ovo vrlo dobar rezultat.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Gigabyte ECO600 miš

Izvor: LaptopSvet.com, 31.Maj.2011, 09:32

Gigabyte ECO600 bežični laserski miš koji je predstavljen prošlog meseca je urpavo dobio odobrenje za prodaju od strane američke federalne trgovinske komisije, što znači da bi uskoro mogao da se nađe u prodaji. Ovaj miš je vrlo interesantan – dva tastera na njegovom vrhu omogućavaju da brzo...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.