Gigabyte  ECO500 bežični miš

Izvor: ITsvet.com, 20.Jun.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gigabyte ECO500 bežični miš

Kompanija Gigabyte Technology priprema se za skoro predstavljanje nove bežične PC periferije, miša koji nosi oznaku ECO500 i kojeg odlikuje 1600 DPI laserski senzor i baterija koja može obezbediti i do 12 meseci rada. Ovaj miš koristi dve AA baterije. Dimenzije ECO500 modela miša su 105 x 59.7 x 40.1 mm, odlikuje ga crna završna površina, pet programabilnih tastera, DPI prekidač, gumeni umeci sa strana kao i 2.4GHz bežična konektivnosti, dok je njegov opseg 10 metara. Zvanični predstavnik kompanije za sada nije objavio kada će se ovaj miš naći na tržištu kao ni po kojoj ceni će se prodavati.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP WiFi mobilni miš

Izvor: ITsvet.com, 21.Jun.2011, 08:45

Kompanija BFF i proizvođač PC opreme HP su počeli da prodaju svoj „bring ye no Bluetooth“ bežični miš koji koristi WiFi tehnologiju za povezivanje sa laptop ili dekstop računarom. Nije potreban nikakav hardverski ključ niti ruter da bi ova periferija funkcionisala. Potrebno je samo da imate...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.