Geil Zenith R3 240GB

Izvor: PCAxe.com, 07.Dec.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geil Zenith R3 240GB

Na test smo ovih dana dobili SSD od firme koja je gotovo svima, koji prate PCAXE, poznata a pre nismo imali priliku da testiramo neki njihov SSD - Geil. U pitanju je Geil Zenith R3 SSD, kapaciteta 240GB, koji je klasičan SATA III SSD zanimljivog izgleda koji je namenjen malo zahtevnijim korisnicima.
Od specifikacija tu su maksimalne sekvencijalne brzine upisa/čitanja od 550/510 MB/s što je vrlo blisko deklarisanim brzinama najbržih SATA III SSD-ova. Naravno u pitanju je slim SSD visine od samo 6,7mm čije je telo napravljeno od brušenog aluminijuma sa bojama koje bi se odlično uklopile uz neki crno-sivi mod.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.