Geekstone Conf15

Izvor: ITdogadjaji.com, 02.Sep.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geekstone Conf15

Sve je veći broj događaja posvećenih IT industriji, a Novi Sad je bogatiji za još jednu tehničku konferenciju Geekstone koja će se odžati 03. decembra u centru Novog Sada, u velikoj sali Arena cinemaplex bioskopa.

Geekstone conf15 je jednodnevna tehnička IT konferencija koja će se fokusirati na najaktuelnije IT teme 2015. godine i okupiti ljude u cilju razmene znanja, ideja, iskustva i najbolje prakse iz IT industrije.

Konferencija je organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << od strane Udruženja Geekstone, nevladine organizacije osnovane sa ciljem da poveća svest o važnosti pružanja vrhunskog kvaliteta IT usluga u Srbiji.

Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju aktuelne teme i da se prijave kao predavači na Geekstone conf15 na sledećem linku: http://www.geekstone.org/conf2015/call-for-speakers/. Rok za prijavu radova je 11. septembar 2015. godine.

Pozivamo sve IT kompanije koje žele da podrže IT zajednicu da nam se pridruže kao sponzori za navedeni događaj putem sledećeg linka: http://www.geekstone.org/conf2015/

Cena ulaznice na konferenciju je 3000,00 dinara, ali za registrovane članove će biti 1500,00 RSD, tako da ako već niste, postanite član ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.