GeForce 347.88 WHQL Game Ready driver

Izvor: ITsvet.com, 21.Mar.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GeForce 347.88 WHQL Game Ready driver

Kompanija NVIDIA je izdala svoj najnoviji Game Ready GeForce 347.88 WHQL driver koji dodaje podršku za novu GTX Titan X grafičku karticu, donosi optimizaciju za novu Battlefield: Hardline igru i dodaje nove SLI profile. Glavna karakteristika novog GeForce 347.88 WHQL Drivera je dodata podrška za novu GM200 Maxwel baziranu NVIDIA GTX Titan X koja je trenutno najbrža i po ceni od $999 najskuplja single GPU grafika kartica na tržištu. Pored dodate podrške za GTX Titan X novi GeForce 347.88 WHQL driver takođe donosi optimizaciju kao i nove SLI profile za nekoliko igara kao što su Life is Strange, Medieval Engineers.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Cena za GTX Titan X u Evropi ide do €1250

Izvor: ITsvet.com, 21.Mar.2015

Kompanija NVIDIA je najavila svoju GTX Titan X karticu na GPU Technology konferenciji ove godien kada je navedeno da će cena ove kartice da bude $999 u SAD. Evropa će ponovo da izvuče deblji kraj kada je reč o cenama obzirom da će ova kartica na starom kontinentu da se podaje po ceni koja ide čak...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.