Gasi se Total War: Arena

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gasi se Total War: Arena

Prva Total War igra koja se pojavila sa free-2-play modelom igranja i fokusom na epske multiplejer bitke je Total War: Arena. Studio Creative Assembly je odlučio da prestane sa radom na njoj i da je početkom 2019. ugasi.

Do gašenja igre dolazi iz razloga što igra nije uspela da ispuni očekivanja studija, kao ni izdavača, kompaniju Wargaming, pa je tako sa obe strane postignut dogovor da se prestane sa radom.

Razvojni tim se u objavi na sajtu zahvalio igračima na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uz to im je pružio besplatne ekspanzije kako bi imali prilike da uživaju sve do gašenja servera, što je zakazano za 22. februar naredne godine.

U istoj objavi je napomenuto da će developeri nastaviti sa vrednim radom na drugim Total War igrama koje uveliko spremaju, kao i da ovo ne znači da odustaju od multiplejer naslova, piše Play.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.