Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garminov pametni sat za imućnije rekreativce

Garmin se pohvalio sa svojim novim pametnim satom namijenjenim rekreativcima i avanturistima koji drže do stila, a nije na odmet da imaju i ponešto novca.

Riječ je o satu Fenix Chronos, koji je premium pametni sat u luksuznom metalnom kućištu dostupnom u tri stila: titansko kućište s titanskom narukvicom, čelični s čeličnom narukvicom, te čelični s kožnom narukvicom.

Osim što pokazuje vrijeme i sa sobom nosi određene stilske karakteristike, ovaj sat može >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poslužiti i kao monitor fizičke aktivnosti, sna, brojač koraka, utrošenih kalorija, te otkucaja srca. U prostoru se Fenix Chronos snalazi uz pomoć GPS-a i GLONASS-a, a tu su još i ugrađeni barometar i kompas. Pripadajući LCD ekran promjera je 1,2 inča i prekriven safirnim staklom, a sat je vodootporan do dubine od 100 metara. Bateriju će trebati priključiti na punjač jednom dnevno.

Cijena ovog sata se na webshopu kreće od 899 dolara za osnovni, do 1.499 dolara za najskuplji, titanski model.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.