Games.Con na klik - Matchabout aplikacija

Izvor: B92, 04.Dec.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Games.Con na klik - Matchabout aplikacija

Početak decembra ume da bude frustrirajući sa hladnim vremenom ali tu je Games.CON da podigne atmosferu.

Predstavljamo vam aplikaciju MatchAbout, koja će ove godine moći sjajno da vam posluži kao onaj ortak koji je zapamtio ceo program napamet pa ga stalno zapitkujete: "A gde je turnir u LoL? Kad je Cosplay revija?...".

Saznajte sve zanimljive informacije o tome koga možete da očekujete na Games.CON, a za vreme sajma čekirajte aplikaciju i koristite je kao putokaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i kao podsetnik šta vas sve očekuje u vidu programa na različitim štandovima.

Pored informacija kao što su na kojim štandovima će se nalaziti vaši omiljeni brendovi, kao i gde će se održavati različite nagradne igre, ova aplikacija će vas obaveštavati i o turnirima, tako da ćete uvek moći da pratite rezultate vaših omiljenih timova.

Pored samih izlagača, svi posetioci će imati pristup aplikaciji gde će moći da ostavljaju svoje mišljenje i komentare. Naravno, za sve gejmere koji budu koristili ovu aplikaciju za vreme Games.CON-a, smo pripremili posebnu zabavu u vidu Treasure Hunt-a, gde ćete moći da osvojite vredne nagrade!

Za ovo će vam biti potrebno ozbiljno levelovanje, kao i dobre patike, jer ćete morati da obiđete ceo sajam, da rešite sve igre koje smo vam pripremili, a samo najbolji će pobediti!

Ove godine će sve biti samo na klik od vas, tako da, ako još niste krenuli da se spremate za sajam, sada je vreme da to uradite!

Aplikaciju možete skinuti ovde:

Apple store Google play store

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.