GODINA ZA LJUBITELJE RPG-a: Stiže Greedfall za sladokusce žanra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODINA ZA LJUBITELJE RPG-a: Stiže Greedfall za sladokusce žanra (VIDEO)

Iskusan tim stvaralaca.

Francuski izdavač Focus Home Interactive je prilično živnuo od početka 2018. godine, pa su od tada izdali brojne igre. Do kraja ove nas čeka još nekoliko komada, a među njima je i RPG "Greedfall". Na njemu radi razvojni tim Spiders, s kojim su se igrači do sada mogli upoznati kroz Mars: War Logs, Bound By Flame i The Technomancer. Sve njihove igre bile su ambiciozne i imale zanimljive ideje, ali bi im obično sama igrivost i tehnička strana bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u minusu.

Greedfall je još jedan ambiciozni projekat u kojem su igračima odlučili ponuditi mogućnost kolonizacije novog sveta koji je prepun magije. Ostrvo na koji ćete zakoračiti krije svakakve izgubljene tajne, bogatstva i fantastična stvorenja, a na vama je da odlučite kako ćete se ponašati prema svemu što vam se nađe na putu.

Tim kaže da je pripremio RPG iskustvo u kojem ćete raditi tipične stvari za taj žanr, ali da ćete moći pristupiti na brojne načine - od borbe i diplomatije, do prevare i šunjanja.

Greedfall će izaći 10. septembra ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.