GASITE KOMPOVE I TELEFONE! Vraća se čuveni Nintendo! Džojstici i TV - osećaj koji se ne ZABORAVLJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GASITE KOMPOVE I TELEFONE! Vraća se čuveni Nintendo! Džojstici i TV - osećaj koji se ne ZABORAVLJA

Sjajne vesti za nostalgičare!

Legendarni proizvođač igara "Nintendo" planira da nastavi sa izbacivanjem svojih starih hit konzola prerađenih za današnje vreme, tako da je posle omiljenog mini NES sistema, na redu "reinkarnacija" klasične SNES konzole.

Rat Konzola: Sony vs Microsoft vs Nintendo

Prema informacijama koje su procurile iz industrije, publikacija najavljuje ponovno lansiranje u vreme Božićnih praznika, dok je razvoj popularne konzole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već započet.

The SNES Classic Mini Has Already Hit Two Million Sales Worldwide https://t.co/X1oiG0joYF #Repost #SNESMini #SNESClassicMini pic.twitter.com/gCIYl6pFLE

— Nintendo Life (@nintendolife) 01. новембар 2017.

SNES oživljavanje bi moglo biti razlog zašto je Nintendo iznenada prekinuo proizvodnju i distirbuciju svoje NES mini konzole širom sveta, uprkos ogromnoj popularnosti.

Japanska kompanija je kasnije razjasnila da je Mini NES uvek zamišljan kao Božićna fora za old-school gejming entuzijaste, što je verovatno isti pristup koji će kompanija primeniti kada je u pitanju nezvanična SNES mini konzola.

NOVITETI! Popularna igrica World of Tanks donosi promene koje su gejmeri dugo čekali! (VIDEO)

#WIN #SNESClassic #SNES From @Game_2_Gamer FOLLOW AND RETWEET to enter #Contest @Nintendo #Giveaway #Nintendo Ends 11-1-17 pic.twitter.com/GbaIU1jCFF

— Game 2 Gamer (@Game_2_Gamer) 27. октобар 2017.

Iako su ovo samo još uvek nezvanični podaci, Eurogamer je prilično pouzdan izvor, koji je čak objavio detalje za Switch pre njegovog lansiranja i, do sada su sve u vezi kompanije Nintendo pogodili, tako da su šanse velike da će to zaista biti tako.

ZA SVE LJUBITELJE PES-A: Skinite BESPLATNU verziju igrice PES 2016 ODMAH! (VIDEO)

U svakom slučaju, ako Japanski gejming titan zaista odluči da ponovo lansira SNES u malenom pakovanju, ne očekujte da će doći sa gomilom novih igara i dodatka, jer to nije način na koji Nintendo funkcioniše, kažu iz TNW.

I love this! 😋😋@ArtTheGenius @ColonelFalcon @Elininis @MoeGrantHarris #RetroGaming #SNES #SEGA #Nintendo pic.twitter.com/1i7vkUT2dh

— 🕹️ Aron J. Brent (@AuthorAJBrent) 02. новембар 2017.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.