Fujitsu predstavlja bežični PC monitor

Izvor: ITsvet.com, 01.Mar.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fujitsu predstavlja bežični PC monitor

Fujitsu će prikazati radnu verziju prvog istinski bežičnog PC monitora na svetu, na sajmu CeBIT 2011 koji se održava 1-5. marta u Hanoveru, u Nemačkoj. Vodeći evropski dobavljač IT infrastrukture očekuje da će komercijalni modeli bežičnih monitora koje karakteriše proboj inovacije SUPA tehnologije bežičnog napajanja (Smart Universal Power Access) ući u proizvodnju tokom sledeće godine. Dokazani koncept Fujitsu monitora sa tehnologijom bežičnog napajanja koju su razvili Institut Fraunhofer i njegovi partneri u okviru nemačkog istraživačkog projekta koji je finansiralo ministarstvo ekonomije te zemlje, u potpunosti je prenosiv, nema kablova, i prvi je monitor na svetu koji koristi bežičnu tehnologiju za napajanje energijom i prenos signala do ekrana.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fujitsu predstavio na Cebitu bežične monitore

Izvor: Mikro - PC World, 02.Mar.2011, 09:50

Fujitsu je na sajmu Cebit, koji se održava od 1. do 5. marta Hanoveru, prikazao radnu verziju prvog bežičnog računarskog monitora na svetu. Očekuje se da će komercijalni modeli bežičnih monitora, koji se mogu podičiti inovativnom tehnologijom bežičnog napajanja (Smart Universal Power Access,...

Nastavak na Mikro - PC World...

Fujitsu predstavio prvi bežični PC monitor

Izvor: Mondo, 02.Mar.2011

Kompanija Fujitsu je na informatičkom sajmu CeBIT 2011 prikazala radnu verziju prvog bežičnog PC monitora na svetu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.