FrostWire 5.7.6

Izvor: ITsvet.com, 28.Avg.2014, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FrostWire 5.7.6

FrostWire je BitTorrent klijent, nekada poznat i kao Gnutella klijent, koji predstavlja zajednički projekat velikog broja open source programera širom sveta. korišćenjem najnovije verzije FrostWire, korisnici imaju mogućnost da uživaju u velikom broju najboljih funkcionalnosti ovog programa, dok su slabe tačke čije je postojanje primećeno u okviru starijih verzija ispravljene u okviru najnovije verzije. Najnovije izdanje ovog softvera nosi oznaku FrostWire 5.7.6 i sa sobom donosi filtriranje rezultata pretraživanja na osnovu ekstenzije fajla, naziv izvora. Od ove verzije, dodata je i podrška za prikaz preko celog ekrana kada su u pitanju Mac OSX računari.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Origin 9.4.21.2812

Izvor: ITsvet.com, 28.Avg.2014

Origin korisnicima omogućava da kupuju i igraju EA igrice u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, uz opciju pretraživanja Web-a prilikom igranja određenih igara. Obezbeđene karakteristike Origin-a omogućavaju kreiranje profila, povezivanje i ćaskanje sa prijateljima, razmenu biblioteke igara kao...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.