FrontierVille stigao do 20 miliona

Izvor: B92, 16.Jul.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FrontierVille stigao do 20 miliona

Pet miliona korisnika za dve nedelje već je bio značajan uspeh. Nešto više od tri nedelje kasnije, FrontierVille ima četiri puta više korisnika.



Tačno 24 dana od kada je Zynga, kompanija koja stoji iz ove popularne igre, objavila da je FrontierVille privukao pet miliona korisnika, kompanija je izašla sa novom brojkom - 20 miliona igrača.

Ovim povodom, kompanija je objavila i statistiku vezano za aktivnosti igrača u FrontierVillu, pa tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kada je 9.juna igra lansirana, 2,3 miliona ljudi, to jest njihovih avatara, se venčalo, 1,1 milion igrača ima decu u FrontierVillu i čak 252 miliona zmija je ubijeno.

Nesumnjiva popularnost Zynga igara, kao što su FarmVille, Mafia Wars i pomenuti FrontierVille, navele su ovu kompaniju da razmišlja o poslovanju i van Facebooka, pa je tako u maju postigla dogovor o plasiranju ovih igara na Yahoo, a nedavno su se pojavile informacije o Google projektu pod nazivom Google Games u kome će učestvovati i Zynga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.