FrontierVille - 5 miliona igrača

Izvor: B92, 23.Jun.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FrontierVille - 5 miliona igrača

Nepune dve nedelje od izlaska bile su dovoljne igri kompanije Zynga da dostigne cifru od 5 miliona korisnika.



Ovaj uspeh naročito je značajan ako se ima u vidu da se radi o broju igrača koji su svakodnevno aktivni, dok je broj onih koji je igraju ređe mnogo veći.

Iako studio koji je kreirao ovu igru nije isti kao onaj koji je zadužen za FarmVille, Zynga očito zna kako da napravi uspešan projekat, a pomenuti FarmVille sada ima preko 200 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktivnih korisnika.

Jedan od razloga velike popularnosti mešavine FarmVille i Oregon Trail igara je kompleksnija igra, mogućnost upravljanja sa više likova, ali, prema pojedinim navodima, i činjenica da FrontierVille znatno više ohrabruje igrače da pozivaju svoje prijatelje da im se pridruže.

Ukoliko već niste jedan od tih 5 miliona, to možete postati ako pokrenete igru na Facebooku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.