Fractal Design predstavlja Define R5 kućište

Izvor: PCAxe.com, 26.Nov.2014, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fractal Design predstavlja Define R5 kućište

Fractal Design je predstavio novog člana popularne Define serije kućišta - Define R5. Novo kućište je namenjeno entuzijastima i nudi razne korisne opcije, uključujući podršku za instalaciju sistema vodenih hlađenja.
Minimalistički dizajn ni ovoga puta nije razočarao, što se i očekuje od ove serije. Proizvođač navodi da je novo Define R5 kućište namenjeno tihom radu jer ima strateški raspoređen gusti anti-akustični materijal i tihe ventilatore nove Dynamic serije.
Define R5 može da primi radijatore do 420mm dužine u gornjem delu i do 360mm u prednjem delu. Uz kućište dolaze i tool-less ModuVent pokrovi koji se po potrebi stavljaju na neiskorišćena mesta za ventilatore, kako bi računar bio što tiši, a tu su i dva fabrički instalirana Fractal Design Dynamic GP14 140mm ventilatora. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.