Film: Planeta majmuna: Rat – od danas u bioskopima!

Izvor: ItRešenja.com, 13.Jul.2017, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film: Planeta majmuna: Rat – od danas u bioskopima!

U filmu “Planeta majmuna: Rat”, trećem i poslednjem delu popularne blokbaster franšize, koji stiže u domaće bioskope u četvrtak 13. jula tj. danas, reditelj Met Rivs i glumačka ekipa nam donose bitku za prevlast između inteligentnih majmuna i ljudi. Publika će biti svedok ključnog trenutka, koji određuje sudbinu ljudi i čitave planete zauvek – biće uvučena u emocionalno putovanje glavnog lika Cezara, predvodnika majmuna, koji ima za cilj da obezbedi njegovoj zajednici novi >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << dom, iako je rastrzan između verovanja u porodicu i čast, i želje za osvetom koja uznemirava njegovu dušu.

U glavnim ulogama gledaćemo Vudija Harlesona, Stiva Zena i Endija Serkisa, kojeg smo pratili u poslednja dva nastavka ovog filma.

„Priča o majmunima je u uzletu još od kada je sjajni Endi Serkis preuzeo ulogu Cezara, vođe zajednice majmuna, 2011. godine. U trećem delu, Serkis – u njegovom specijalnom odelu za snimanje – predstavlja poeziju u pokretu. Reditelj Met Rivs čini lični rat između vođe majmuna i negativca Pukovnika neverovatno uzbudljivim u ovom legendarnom i ambicioznom delu priče o majmunima,” navodi Piter Travers iz magazina Roling Stoun.

Karte za premijerno prikazivanje filma „Planeta majmuna: Rat” su uveliko u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa širom Srbije.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

"Planeta majmuna: Rat" premijerno u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2017

U filmu "Planeta majmuna: Rat", trećem i poslednjem delu popularne blokbaster franšize, koji danas stiže u domaće bioskope, reditelj Met Rivs i glumačka ekipa nam donose bitku za prevlast između inteligentnih majmuna i ljudi...Publika će biti svedok ključnog trenutka, koji određuje sudbinu ljudi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.