FileZilla 3.5.0

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FileZilla 3.5.0

FileZilla klijent je brz i pouzdani FTP, FTPS i SFTP klijent sa velikim brojem korisnih karakteristika i intuitivnim grafičkim korisničkim interfejsom. Između ostalih funkcija, glavne karakteristike FileZilla su lakoća upotrebe, IPv6 podrška, dostupnost na velikom broju jezika, moćni Site Manager, drag & drop podrška, HTTP/1.1, SOCKS5 i FTP-Proxy podrška kao i čarobnjak za mrežna podešavanja. Nova verzija FileZilla 3.5.0 donosi veliki broj zakrpa za ranije primećene slabe tačke i manji broj izmena. Među obezbeđenim unapređenjima je i nekoliko zakrpa za kreiranje sistema i njegovog okruženja i zakrpa za ranije primećeni bug u okviru Windows operativnog sistema.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

TeamSpeak Server 3.0.0 RC1

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2011, 08:00

TeamSpeak je fleksibilan softver koji korisnicima omogućava da razgovaraju jedni sa drugima putem interneta. TeamSpeak podrazumeva klijent i server softver. Server ima ulogu hosta za višestruke konekcije i pruža mogućnost upravljanja velikim brojem istovremenih konekcija i korisnika. Jedna od glavnih...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.