Favoritkinja Zvezdi Granda rešila da se razgoliti!

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favoritkinja "Zvezdi Granda" rešila da se razgoliti!

Nina Đumić bila je jedan od favorita za pobedu u "Zvezdama Granda", ali je na veliku žalost mnogih ispala pred samo finale. Sada je erešila da krene u svoju solo karijeru.

Mlada pevačica ekranizovala je svoju prvu pesmu "Mladost, ludost", a spot je sniman na više lokacija. Nina je rešila da pokaže sve svoje adute i da pored glasa ima itekakav stas, pa je u spotu vrlo provokativna.

Uvek je vodila računa o izgledu i stajlingu, pa je tako bilo i ovog puta i ništa nije bilo prepušteno slučaju. Za stajling pobrinula se Sandra Ćubela, a za frizuru Peđa Božić koji je Nini za potrebe snimanja čak promenio i boju kose ...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.