FastPictureViewer 1.9 Build 283

Izvor: ITsvet.com, 17.Dec.2012, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FastPictureViewer 1.9 Build 283

FastPictureViewer je rešenje za pregled fotografija koje je prvenstveno namenjeno profesionalnim fotografima. Ono što ovaj softver odlikuje jeste velikih broj alata koji pomažu automatizaciju procesa prilikom rada sa dokumentima kao što su kopiranje, prebacivanje, brisanje, čuvanje za Web i druge. FastPictureViewer odlikuje podrška za većinu formata među kojima su Adobe DNG, OpenEXR, DDS, PNM i drugi, ali je za neke potrebno instaliranje posebnih kodeka. Najnovija verzija nosi oznaku FastPictureViewer 1.9 Build 283, u pitanju je 32-bitna verzija koja sa sobom donosi Open File komandu i opciju u okviru menija.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

iTunes 11.0.1

Izvor: ITsvet.com, 18.Dec.2012, 07:26

Apple je predstavio iTunes 11.0.1 za Windows i Mac. Ovaj update dostupan je i kao zasebni 64-bitni build za Windows korisnike i obuhvata veliki broj rešenja za različite probleme među kojima su i dve slabe tačke koje su ugrožavale iCloud i AirPlay korisnike. Ova verzija takođe vraća i mogućnost...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.