Face Awards Serbia iz Huawei P10 perspektive!

Izvor: ItRešenja.com, 05.Jul.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Face Awards Serbia iz Huawei P10 perspektive!

Poznati proizvođač pametnih telefona, Huawei najavio je saradnju sa jednim od najpoznatijih brendova za negu lepote, L’Oreal i njihovim poznatim brendom NYX PROFESSIONAL MAKE UP na projektu pod nazivom Face Awards. Ovo je prvi put da je poznati brend pametnih telefona ostvario saradnju da jednim make up brendom s ciljem da inspiriše ljude da idu korak dalje i uvek budu najbolja verzija sebe.

Face Awards je poznato takmičenje koje se već šest godina organizuje u Sjedinjenim Američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << Državama, a u Srbiji drugu godinu za redom. Face Awards Serbia okuplja takmičare i beauty, make up zajednicu iz celog regiona i jedino je takmičenje ove vrste koje se održava na našim prostorima. Veliko finale je danas 04. jula u Beogradu, na kom će zvaničan uređaj ove spektakularne večeri biti najnoviji flagship telefon kompanije Huawei, Huawei P10.

Tokom večeri, svi oni koji bi želeli da budu uz Huawei i Face Awards moći će da prate prenos uživo koji će biti emitovan na zvaničnim Huawei i NYX PROFESSIONAL MAKE UP društvenim mrežama i isprate događaj iz P10 perspektive,zahvaljujući tome što će celokupan događaj biti fotografisan i sniman Huawei P10 pametnim telefonom. Vrhunac večeri biće transformacija uživo koja će takođe će biti snimana zvaničnim telefonom ovog lifestyle događaja, a koju će uraditi prošlogodišnja pobednica Face Awards Serbia takmičenja i naša poznata make up umetnica Mirjana Milošević – Kika.

Domaćini takmičenja su za pobednika, osim nezaboravnog VIP putovanja u Los Anđelesna finale Face Awards US, pripremili i vrednu nagradu u saradnji sa kompanijom Huawei – pametni telefon Huawei P10.

Pobednik će zahvaljujući ovom fenomenalnom uređaju moći da zabeleži svaki trenutak svog boravka u Los Anđelesu i od uspomena kreira prava remek dela koja će ga podsećati na jedno od najlepših postignuća u karijeri.

Lice 10ke:

Poseban trenutak večeri biće photo shooting koji će uraditi ambasador Huawei P10 pametnog telefona i modni fotograf, Dušan Petrović u posebno dizajniranoj zoni brenda Huawei. Ovaj shooting zapravo je nagrada pobedniku konkursa Lice 10ke kog će izabrati članovi Huawei žirija u sledećem sastavu: poznata make up umetnica Mirjana Milošević aka @kikastudio, stilista Vladimir Gašić aka @streetfashion i fotograf Dušan Petrović @dusannpetrovic.

Više o konkursu Lice 10ke na linku.

O modelu Huawei P10:

Najnoviji model Huawei telefona poseduje dvostruku Leica zadnju i Leica prednju kameru koja omogućava korisnicima da naprave veliki izbor fotografija portreta. Uz monohromatski senzor zadnje kamere od 20MP iRGB senzor od 12MP nova P serija donosi vrhunske funkcije fotografisanja.

Prednja Leica kamera ima 8MP koju između ostalog karakteriše i opcija automatskog detektovanja broja ljudi koje se nalaze u kadru. Ukoliko senzor detektuje veći broj ljudi, automatski prebacije na opciju širokougaonog objektiva.

Takođe, Huawei P10 poseduje tehnologiju precizne 3D detekcije lica koja sa 190 tačaka pomaže brže i tačnije očitavanje crta lica. Uz ekran od 5.1 inča i čitač otiska prsta koji se nalazi sa prednje strane telefona i zamenjuje navigacioni bar korisnik dobija veći ekran, a smart touch opcije telefon čine bržim i lakšim za upotrebu.

Huawei P10 poseduje bateriju od 3,200 mAh kao i opciju super brzog punjenja. Pokreće ga Kirin 960 procesor kao i potpuno novi EMUI 5.1 koji prati ponašanje korisnika i može da predvidi upotrebu aplikacija kako bi alocirao i reciklirao sistemske resurse.

Kompanija Huawei je za sve kupce P10 telefona obezbedila dodatne pogodnosti (3+3+3) koje uključuju mogućnost da se, nakon isteka standardne dve godine garancije, ostvari dodatna jednogodišnja garancija na proizvod. Zatim 3 meseca garancije na ekran, što podrazumeva jednu besplatnu zamenu ekrana kod slučajnog oštećenja na ekranu uređaja u toku prva tri meseca posle kupovine i 3 meseca zamene proizvoda, odnosno jednu besplatnu zamenu uređaja umesto popravke, ako originalni uređaj pokazuje hardverski kvar tokom prva tri meseca posle kupovine.

O Face Awards:

Face Awards je godišnje takmičenje, koje ističe i predstavlja najbolje i najinovativnije u digitalnoj makeup zajednici. Reč FACE je akronim za “Fine Artistry of Cosmetics Elites”.

Face Awards se već šest godina organizuje u Sjedinjenim Američkim Državama. U 2016. godini se prijavilo nekoliko hiljada inspirativnih makeup artista, a najbolje od njih smo uživo pratili na finalu u Los Anđelesu. Titulu “US Beauty Vlogger Godine” ponela je fenomenalna Laura Sanchez. Takmičenje se proširilo širom sveta, i sa 24 internacionalna takmičenja samo u 2016., FACE Awards je prepoznat kao najbolje globalno makeup takmičenje. Svi pobednici su imali čast da putuju u Los Anđeles i budu sastavni deo velikog “US Face Awards” finala!

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.