АFOX GTX 560 Ti

Izvor: PCAxe.com, 06.Apr.2012, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АFOX GTX 560 Ti

AFOX – Ovoga puta u NV bojama  
U prethodnom periodu imali smo prilike da se družimo sa grafičkim kartama različitih proizvođača. Jedan od tih proizvođača je bio AFOX, a njihov model AFOX Radeon HD 6850 single slot je pokazao da na ovog proizvođača treba računati u budućnosti jer je reč o kvalitetnom proizvodu. Sa druge strane, kompanija NV je u međuvremenu predstavila (za sada) perjanicu ponude GTX680 grafičku kartu, ali još uvek nije predstavila neki model srednjeg-višeg cenovnog ranga serije GTX600. Sredinom 2011. godine dobili smo od NV GF 110 čip, pa na kraju i GF 114, koji se našao na AFOX karti koja je stigla u našu redakciju. Grafička karta koju smo dobili na test nosi naziv AFOX GTX 560 Ti. U pitanju je GF 110 čip, ali u nereferentnoj izvedbi ove kompanije, sa prilično ozbiljnim hlađenjem.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

HIS overklokovana 7950 IceQ Turbo 3G

Izvor: ITsvet.com, 06.Apr.2012

HIS je predstavila novu grafičku karticu dugog naziva 7950 IceQ Turbo 3GB. Reč je o fabrički overclockovanoj kartici baziranoj na referentom dizajnu kompanije AMD i njene Radeon HD 7950 grafičke kartice pri čemu ova kartica poseduje specijalno po meri izgrađen kuler koji omogućava da kartica radi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.