Ezreal dobio vizuelno poboljšanje

Izvor: ItRešenja.com, 25.Sep.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ezreal dobio vizuelno poboljšanje

Jedan od najpopularnijih heroja iz League of Legends-a će dobiti prvo vizuelno poboljšanje od njegovog izlaska u martu 2010. godine. Pored toga, promeniće i njegovu W magiju Essence Flux.

Magija koja već dugo vremena zaboravljenja, morala je da dobije promenu, kao i njegov izgled, koji je u odnosnu na novije heroje već dosta zastareo. Samim tim i svi njegovi skinovi će dobiti poboljšana izdanja. Njegova nova W magija će sada biti skill shot i oznaičiće prvog metu sa kojom dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u kontakt. Ukoliko tu metu pogodite sa jednom od svojih magija, ta oznaka se detonira, nanosivši solidnu štetu.

Njegov Lore nije mnogo promenjen, osim što je sada njegova rukavica oružije koje su nekada nosili bogovi iz Shurime.



Izvor: KlanRUR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.