Evo šta se desi kada zbog lapsusa pogrešno najavite dobitnika nagrade

Izvor: Blic, 16.Nov.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se desi kada zbog lapsusa pogrešno najavite dobitnika nagrade

Dženifer Lopez (45) je pevačica i glumica koja je poznata po svojoj profesionalnošću. Ipak, na dodeli filmskih nagrada u Holivudu se malo opustila što se odrazilo na njen posao.

Naime, njen zadatak je bio da uruči nagradu kolegi Džerardu Batleru za animaciju u crtanom filmu "Kako da dresirate svog zmaja 2".

Ona je u najavi, umesto da kaže "How to TRAIN the dragon", Dženifer je rekla "How to DRAIN (iscediti) the dragon".

Kad je shvatila šta je rekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počela je da se smeje, a kolega joj nije zamerio već se i našalio na njen račun.

- Zahvaljujem se Dženifer na ovako besprekornom uvodu. Ovde je reč o dvostrukoj pobedi s obzirom na to da sam dobio nagradu i za film koji nisam snimio - rekao je Batler.

Great time @hollywoodawards #howtodrainyourdragon #HFAs

Фото опубликовано Jennifer Lopez (@jlo) ноя 11, 2014 at 7:42 PST

Lopez se za to vreme sa strane i dalje zbunjeno smeškala. Par se kasnije družio i iza scene, a ako je suditi prema njihovim osmesima, baš su se dobro zabavljali.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.