Izvor: ItRešenja.com, 25.Okt.2012, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ericsson predstavio WebRTC brauzer za mobilne uređaje

Ericsson Research predstavio je prvi brauzer za mobile uređaje sa podrškom za WebRTC, nazvan „Bowser“. WebRTC je tehnologija zasnovana na istraživanjima i radu koji sprovode organizacije World Wide Web konzorcijum i Internet Engineering Task Force (IETF). Ove organizacije teže uspostavljanju …The post Ericsson predstavio WebRTC brauzer za mobilne uređaje appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Ericsson WebRTC brauzer za mobilne uređaje

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012, 10:32

Ericsson Research predstavio je prvi brauzer za mobile uređaje sa podrškom za WebRTC, nazvan „Bowser“. WebRTC je tehnologija zasnovana na istraživanjima i radu koji sprovode organizacije World Wide Web konzorcijum i Internet Engineering Task Force (IETF). Ove organizacije teže uspostavljanju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.