Ericsson i Telstra razvijaju 5G

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ericsson i Telstra razvijaju 5G

Kompanija Ericsson i australijski mobilni operator Telstra najavili su, na Mobile World Kongresu u Barseloni, saradnju na razvoju 5G tehnologija i standarda. Telstra, kao jedan od vodećih svetskih operatora koji je uveo LTE još 2011. godine, već uspešno sarađuje sa Ericssonom na implementaciji inovativnih rešenja poput LTE-Advanced tehnologije.

Ova saradnja omogućiće razvoj industrijskih standarda, kao i Ericssonovih 5G rešenja. Tokom 2015. Telstra i Ericsson će početi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << testove i analize u Ericssonovom razvojnom centru, a kasnije sprovesti i zajednička testiranja na terenu u Australiji.

Saradnja Ericssona i Telstre počeće u drugom kvartalu 2015. godine i razvijaće se kako standardi i 5G tehnologija bude napredovala i postala komercijalno dostupna početkom 2020 godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ericsson i Telstra razvijaju 5G

Izvor: ItRešenja.com, 06.Mar.2015, 02:05

Kompanija Ericsson i australijski mobilni operator Telstra najavili su, na Mobile World Kongresu u Barseloni, saradnju na razvoju 5G tehnologija i standarda. Telstra, kao jedan od vodećih svetskih operatora koji je uveo LTE još 2011. godine, već uspešno sarađuje sa Ericssonom na implementaciji inovativnih...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.