Eric Schmidt tvrdi da će internet nestati

Izvor: ITsvet.com, 25.Jan.2015, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eric Schmidt tvrdi da će internet nestati

Eric Schmidt, jedan čelnika kompanije Google navodi da će internet nestati. Naravno, ne doslovce. Govoreći u toku Davos-a, Eric Schmidt objasnio je da ćemo iskusiti digitalne konekcije kao deo svakodnevnice. On je istom prilikom najavio da će biti jako veliki broj IP adresa, veliki broj uređaja, senzora, uređaja koji se nose i svih onih drugih stvari sa kojima se vrši interakcija tako da nećemo ni biti svesni svega, to jest, sve će postati deo svakodnevnice. Schmidt je dao jednostavan primer – zamislite da ulazite u sobu koja je dinamična a uz vašu dozvolu vi ćete moći da vršite interakciju sa svim stvarima u sobi.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Windows 10 donosi velike promene za Xbox

Izvor: ITsvet.com, 26.Jan.2015, 08:23

Microsoft je u toku jučerašnjeg dana objavio veliki broj informacija o budućnosti Xbox i Windows-a, a poseban akcenat stavljen je na Windows 10 operativni sistem. Phil Spencer, jedan od čelnika kompanije Microsoft, navodi da je sigurno da će veliki broj korisnika biti uzbuđen zbog Cortana-e kao...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.