Epson i BS Procesor održali LFP seminar u Beogradu

Izvor: NC magazin, 15.Nov.2010, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson i BS Procesor održali LFP seminar u Beogradu


Epson globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je najnovije štampače velikog formata, na ovogodišnjem LFP seminaru u saradnji sa generalnim distributerom, kompanijom BS Procesor.

Predstavljeni su Stylus Pro WT7900, kao i Stylus Pro 9700, Stylus Pro 9900, Stylus Pro 4880, Stylus Office B1100, Stylus Pro 11880 modeli štampača velikog formata koji se sa svojim karakteristikama izdvajaju od drugih modela i trenutno predstavljaju najbolji izbor među štampačima velikog formata koji svojim vrhunskim karakteristikama zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

“Seminar za štampače velikog formata predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u Srbiji za kompaniju Epson” izjavio je gospodin Marko Jovanović, predstavnik kompanije Epson za Srbiju.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.