Epson SureColor inkdžet štampači

Izvor: ITsvet.com, 11.Apr.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson SureColor inkdžet štampači

Epson će predstaviti mnogostranost i produktivnost serije SureColor inkdžet štampača na sajmu 2014 (20. - 23. maj u Minhenu), kao i najnovije štampače velikih formata sa mastilima na bazi vode. Posetioci Epsonovog štanda biće u mogućnosti da pogledaju otiske štampane na velikom broju različitih supstrata: za reklamne i POS materijale, na omotačima za vozila, dekorativnim elementima, odeći, majicama, i promotivnim proizvodima. Biće prikazana čitava ponuda SureColor štampača koji pružaju maksimalan kvalitet, fleksibilnost i niske troškove održavanja. Ponuda uključuje tri 64-inčna SureColor SC-S štampača širokih formata za štampu reklamnih materijala, tri štampača iz SureColor SC-F serije koji sublimiraju boju (modeli od 44 i 64 inča) - uključujući i novi SC-F7100 – i SureColor SC-F 2000 za direktno štampanje na odeći.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Epson predstavlja mnogostranost SureColor inkdžet štampača na sajmu FESPA 2014

Izvor: ItRešenja.com, 11.Apr.2014

Epson će predstaviti mnogostranost i produktivnost serije SureColor inkdžet štampača na sajmu 2014 (20. – 23.  maj u Minhenu), kao i najnovije štampače velikih formata sa mastilima na bazi vode. Posetioci Epsonovog štanda (hala 2, stand 310) biće u mogućnosti … The post Epson predstavlja...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.