Epson AcuLaser CX16NF

Izvor: NC magazin, 13.Sep.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epson AcuLaser CX16NF

U poslovnim okruženjima brzina i efikasnost neophodni su za neometan rad, te i sami uređaji koji se koriste u kancelariji moraju biti dizajnirani u skladu sa tim. Takođe, važno je načiniti pravi izbor kada je u pitanju kontrola troškova, a da pritom kvalitet ostane na zadovoljavajućem nivou.

Kompanija Epson je dizajnirala upravo jedan takav kolor štampač koji je brz, štedljiv i daje kvalitetne rezultate. Reč je o modelu AcuLaser CX16NF, pristupačnom multifunkcijskom laserskom štampaču u boji koji poseduje sve funkcije neophodne za kancelarijska okruženja tj. štampanje, skeniranje, kopiranje, slanje faksa, automatsko pohranjivanje dokumenata kao i opciju dvostranog štampanja.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.