Eminem i dalje koristi ovaj legendarni telefon: Pametno

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 14:12

Eminem i dalje koristi ovaj legendarni telefon: "Pametno"

Izgleda da poznati reper Eminem nije ljubitelj modernih pametnih telefona.

Otkriveno je da Eminem još uvek koristi BlackBerry s tastaturom. Ovu informaciju podelio je DJ Whoo Kid, koji je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj su on, Eminem i Mr. Porter iz D12 na kauču. Na fotografiji se vidi da Eminem koristi BlackBerry, a isto je potvrđeno u opisu.

"Eminem je pokušavao da ukapira ko je pojeo poslednju porciju špageta", napisao je Whoo Kid. "Ja sam slegnuo ramenima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i rekao mu da je to bio @iamdenaun. I usput, da. Još uviek ima BlackBerry telefon."

"I ja ga još uviek isto imam"

"Vintage", "Pametno, ovi današnji pametni telefoni uništavaju društvo", "Meni nedostaje moj BlackBerry", "I ja ga još uvek isto imam, ne želim da se odreknem te tastature", "Da li je to vintage BlackBerry ili model iz 2022?", neki su od komentara ispod objave.

Kako piše Complex, telefon je 2022. godine proglašen zastarelim nakon što je BlackBerry prestao da pruža usluge za svoje klasične mobilne uređaje. Poslednji modeli koje je kompanija lansirala bili su BlackBerry Evolve i Evolve X u 2018. Zato nije jasno kakvu funkcionalnost Eminemov uređaj ima, ili kako još uvek može da ga koristi.

Ipak, BlackBerry telefoni se i dalje mogu pronaći i kupiti u pojedinim onlajn prodavnicama, poput Amazona, ali njihova funkcionalnost je ograničena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eminem i dalje koristi ovaj legendarni telefon: "Pametno"

Izvor: B92, 02.Mar.2024

Izgleda da poznati reper Eminem nije ljubitelj modernih pametnih telefona.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.