Elegantni LG Watch Urbane pametni sat

Izvor: ItRešenja.com, 19.Feb.2015, 05:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elegantni LG Watch Urbane pametni sat

Nakon već dobro poznatog G Watch pametnog sata koga potpisuje LG Electronic, poznati proizvođač je za MWC 2015 sajam pripremio još jedan model pod nazivom LG Watch Urbane, smart watch nešto klasičnijeg i elegantnijeg dizajna koji će zbog toga odgovarati pre svega poslovnim ljudima. Poput prethodnika i Urban poseduje okrugao oblik, ali za razliku od plastičnog kućišta sada je upotrebljen visoko kvalitetni nerđajući čelik…

LG Watch Urbane donosi i nešto manje dimenzije (45,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << x 52,2 milimetara), ali i nešto deblji profil koji sada iznosi 10.9 mm, za razliku od 9.7 milimetara koliko je iznosila debljina G modela. Umesto crne boje kućišta korisnici sada mogu birati između srebrnog modela i boje zlata, dok narukvica sata izrađena od kože koja je radi boljeg utiska i dodatno prošivena.

Za razliku od izmenjenog spoljnog dizajna, unutar  Urban pametnog sata se nalazi isti hardver, na čelu sa Snapdragon 400 SoC-om koji radi na taktuod 1.2 GHz, uz 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije, dok baterija ima kapacitet od 410 mAh. Ekran je P-OLED tipa i ima dijagonalu od 1,3-inča (kako god da je to mereno) sa prikazom slike u rezoluciji od 320 x 320 piksela (245 ppi). Na kraju treba reći da kao i originalni “G” model i Urbane verzija poseduje otpornost na prašinu i vodu.

Za potvrdu svih ovih navedenih karakteristika, kao i više drugih detalja o ovom pametnom satu (cena, dostupnost…) ipak treba sačekati MWC 2015 sajam na kome će LG Watch Urbane biti zvanično predstavljen.

Izvor: IT Market

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.