Elance predstavljen u Srbiji

Izvor: NC magazin, 13.Mar.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elance predstavljen u Srbiji


Elance, vodeća svetska platforma za rad putem interneta, zainteresovana je da proširi svoj posao i omogući talentima u Srbiji da zarade novac kao onlajn frilenseri bez potrebe da napuštaju zemlju.

„Frilensing doživljava globalnu ekspanziju, a da Srbija prati ovaj trend i poseduje izraziti potencijal, pokazuju podaci iz 2012. godine,  gde je u poređenju sa 2011. zabeležen porast broja frilensera od 60%”, kaže Kjetil Olsen, potpredsednik Elance-a za Evropski region.” Prema podacima o zaradama iz oblasti frilensinga, Srbija je na 12. mestu na svetu, a 5. u Evropi, sa prosekom radnog sata od 19.5 dolara. Oni najčešće rade sa klijentima iz Sjedinjenih Američkih Država, Australije i Velike Britanije.”
Opširnije...

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.