Edukacija za preduzetnike Pančeva: Osnove internet poslovanja

Izvor: ItRešenja.com, 27.Nov.2017, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edukacija za preduzetnike Pančeva: Osnove internet poslovanja

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena” (RNIDS) i kompanija „MadNet“, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Južnobanatskog upravnog okruga, organizuju besplatnu jednodnevnu edukaciju za preduzetnike iz Pančeva i okoline.

Domaćin skupa je „MadNet“, kompanija sa sedištem u Pančevu, koja već 15 godina obezbeđuje Internet, televiziju, telefon i druge napredne usluge na trištu južnog Banata. „MadNet“ je takođe i >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ovlašćeni registar nacionalnih internet domena.

Edukacija se održava 28. novembra 2017. u zgradi Regionalne privredne komore, Zmaj Jovina 1a u Pančevu, sa početkom u 10.00.

Kroz četiri zanimljive teme i obilje primera iz prakse, predavači će učesnike upoznati sa osnovama pravilnog poslovnog prisustva na Internetu. Prisutni će kroz brojne savete doći do informacija na koji način, korišćenjem Interneta, mogu da unaprede svoje poslovanje. Takođe će iz prve ruke, od domaćina skupa, dobiti i informacije o tome kako praktično da realizuju svoje prisustvo na Internetu.

Teme i predavači

Satnica skupa

10.00 Uvodna reč

10.15 Predrag Milićević – Iz ugla Gugla i vaših potrošača

11.00 Pauza

11.15 Dragan Varagić – Kako razumeti razloge za izradu veb sajta

12.00 Pauza

12.30 Miloje Sekulić – Nastup na društvenim mrežama

13.15 Pauza

13.30 Jelena Ožegović – Uvod u oglašavanje na Netu

14.15 Kraj skupa

Prijava za učešće

Edukacija je besplatna za sve zainteresovane, ali je, zbog ograničenog kapaciteta sale, obavezna registracija slanjem mejla na [email protected] , najkasnije do 27. novembra u 14.00 časova.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Edukacija za preduzetnike Pančeva: Osnove internet poslovanja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Nov.2017

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena” (RNIDS) i kompanija „MadNet“, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Južnobanatskog upravnog okruga, organizuju besplatnu jednodnevnu edukaciju za preduzetnike iz Pančeva i okoline. Domaćin skupa je „MadNet“, kompanija sa sedištem...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.