EA najavio Need For Speed: Rivals

Izvor: B92, 24.Maj.2013, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EA najavio Need For Speed: Rivals

EA je najavio novi nastavak Need For Speed serijala pod nazivom Rivals. Kao što je bio slučaj i sa ranijim verzijama, igrači će moći da se nađu u ulozi uličnih trkača ali i policije koja pokušava da ih uhvati.

Need For Speed: Rivals imaće novi mod za igranje pod nazivom AllDrive koji po njihovim rečima briše liniju između singleplayer i multiplayer igranja.

To znači da ukoliko igrate single player mod kod kuće, a vaš prijatelj na nekoj drugoj lokaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čini to isto, ali je takođe i prijatelj sa vama preko igre, vaši svetovi će se spojiti pa ćete tako moći da naiđete na njega tokom vaše vožnje.

Rivals radi na novoj generaciji Frostbite 3 endžina koji je već predstavljen u demou za Battlefield 4. Novi endžin nudi još više realizma i poboljšane grafike što je primetno i u tizer trejleru za igru.

Need For Speed: Rivals razvija studio pod nazivom Ghost u saradnji sa Criterionom koji je bio zaslužan za Need For Speed: Most Wanted (2012) i Hot Pursuit igre kao i popularan Burnout serijal.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.