EA Origin želi u svojoj ponudi besplatne igre

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EA Origin želi u svojoj ponudi besplatne igre

Electronic Arts Origin platformu za digitalnu distribuciju odlikuje katalog sa velikim brojem AAA naslova kao što su Mass Effect 3 i Battlefield 3, a najnoviji potez ove izdavačke kuće ide na ruku manjim kreatorima. EA je najavila da će obezbediti besplatne distribucione servise u trajanju od devedeset dana za bilo koji PC naslov koji je uspešno finansiran od strane korisnika. Prvi ovakav projekat koji je potvrđen za Origin jeste Inxile Entertainment Wasteland 2. Ova igra je veoma brzo premašila Kickstarter budući da se cifra ovaj put popela na više od $2.93 miliona.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

EA Origin želi u svojoj ponudi besplatne igre

Izvor: ItRešenja.com, 22.Maj.2012

Electronic Arts Origin platformu za digitalnu distribuciju odlikuje katalog sa velikim brojem AAA naslova kao što su Mass Effect 3 i Battlefield 3, a najnoviji potez ove izdavačke kuće ide na ruku manjim kreatorima. EA je najavila da će obezbediti besplatne distribucione servise u trajanju od devedeset...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.