Izvor: ITdogadjaji.com, 18.Okt.2008, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-Government u Srbiji

Danas Conference Center organizuje konferenciju "E-Government u Srbiji", koja će se održati 20. oktobra u hotelu Hajat u Beogradu, a u tri panela obradiće mogućnosti praktične primene informacionih tehnologija u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi. Detaljnije » Dodaj komentar »

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Apel za doniranje organa

Izvor: Kurir, 17.Okt.2008, 16:37

BEOGRAD, 17. oktobra 2008. (Beta) - U Srbiji je godišnje potrebno između 400 i 500 transplantacija bubrega, a od 1975. godine od kad se taj organ presađuje izvršeno je 1.250 operacija, rečeno je danas na konferenciji za novinare povodom obeležavanja Dana davalaca organa. Državna sekretarka Ministarstva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.