Dune: Part Two – novi trejler je stigao!

Izvor: ItRešenja.com, 01.Jul.2023, 21:44

Dune: Part Two – novi trejler je stigao!

Objavljen je oficijalni trejler za najiščekivaniji kinematografski ep, nagrađivanog reditelja Deni Vilneva, DINA: DRUGI DEO, koji u bioskope stiže 2. novembra, u distribuciji Blitz filma. Svi znamo da se radi o nastavku filma »DINA«, studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures koji je dobitnik šest Oskar nagrada iz 2021. godine. Tada je prvi deo dominirao bioskopima i impresionirao gledaoce i kritičare, tako da se ništa manje ne očekuje i od drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << dela.

Ovaj ep na velikom platnu nastavlja adaptaciju bestselera Franka Herberta – DINE – sa već poznatom, ali i novom glumačkom postavom. U drugom delu glume Timoti Šalame, nominovan za nagradu Okcar, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, nominovani za nagradu Oskar, Ostin Batler, nominovani za nagradu Oskar, Florens Pju, Dejv Batista, dobitnik nagrade Oskar – Kristofer Voken, Stiven Henderson, Lea Sejdu, Stelan Skarsgord, nominovani za nagradu Oskar kao i  Šarlot Rempling kao i oskarovac Havijer Bardem.

Dina: drugi deo, donosi nam istraživanje mitološkog putovanja Pola Atreidesa nakon ujedinjenja sa Čani i Fremenima. Na svom ratnom putu osvete protiv neprijatelja koji su uništili njegovu porodicu, Poul Atreides se nađe na raskršću između ljubavi svog života i katastrofalne sudbine svemira koju samo on može predvideti.

Deni Vilneva ponovno je okupio kreativni tim sa kojim je radio na prvom delu, uključujući reditelja fotografije Grega Frejzera, nagrađenog za nagradu Oskar, montažera oskarovca Džozefa Vokera… Izvanrednu muziku za film ponovno je komponovao oskarovac Hans Zimer.

DINA: DRUGI DEO sniman je u Budimpešti, Abu Dabiju, Jordanu i Italiji, a u distribuciji Blitz filma u bioskope dolazi 2. novembra ove godine.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.