Dubrovčani će u bocama prodavati čisti vazduh

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubrovčani će u bocama prodavati čisti vazduh

Strepnje svih onih koji se svakog ljeta iznova zgražaju nad cijenama kafe na Stradunu i to komentarišu riječima kako će Dubrovčani "još malo pa početi prodavati i vazduh", mogle bi se ostvariti, jer u Gradu se pojavila upravo takva inicijativa.

Već od ljeta 2016. godine u prodaji bi se mogla naći boce čistog dubrovačkog vazduha, u pakovanjima od pola i jednog litra.

I nemojte misliti da ćete proći jeftino, privredni vazduh biće barem četiri puta skuplji od flaširane >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vode.

Priznajte, suvenir je to na kakav niste naišli ma koliko god da ste svijeta proputovali, piše Slobodna Dalmacija.

Ali, iznenađenjima tu neće biti kraj. Boce će biti napunjene čistim vazduhom, barem dok vlasnik te boce istu ne napuni dubrovačkom vodom iz pipe ili fontane, koja će, prema najavama, biti zdravija i čistija od ove koju danas možemo kupiti u prodavnicama.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.