Društvene mreže i igre najpopularnije

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvene mreže i igre najpopularnije

Uprkos brojnim sadržajima na internetu, čak 40% američke populacije provodi vreme na samo tri aktivnosti – društvene mreže, igranje online igara i razmenu e-mailova.



Kompanija Nielsen potvrdila je u poslednjem istraživanju da su blogovi, društvene mreže i online igre najposećenija „mesta" na internetu.

Istraživanje ukazuje na to da čak četvrtina vremena provedena na računarima podrazumeva posete društvenih mreža ili blogova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je skoro duplo više u odnosnu na prethodnu godinu.

Statistički gledano, vreme provedeno na internetu danas izgleda ovako: 22,7% društvene mreže, 10,2% online igre, 8,3% elektronska pošta, sajtovi sa različitim sadržajima 4,4%, dok brojka koja se odnosi na dopisivanje iznosi 4%.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.