Drugo okupljanje PHP programera u Srbiji

Izvor: B92, 12.Nov.2013, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo okupljanje PHP programera u Srbiji

Nakon uspešnog prvenca u Beogradu, Udruženje PHP programera PHP Srbija 16. Novembra organizuje drugo okupljanje posvećeno PHP programerima i entuzijastima, ovog puta u Novom Sadu.

Prisutnima će se obratiti neki od najpoznatijih PHP programera iz Srbije i regiona, a događaj je podržan od strane brojnih domaćih i stranih sponzora poput Media in Limited, TopTal i JetBrains.

Prisutnima će se obratiti Đorđe Ungar, koji će pričati o ogromnom svetskom sistemu DeviantArt >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i njegovom funkcionisanju, Ilija Studen, sa predavanjem na temu globalno prepoznatljivog projekta ManageProjects.com, Rastko Vukašinović, koji će praktično prikazati organizovanje timova uz pomoć Git alata, kao i Srđan i Robert Bašić, koji će svoje predavanje posvetiti na temu alata koje svaki ozbiljniji programer mora da koristi.

Na kraju, gostujujući predavač Luka Mažinić iz Zagreba pokušaće da objasni rešavanje suludih zahteva klijenata na ogromnim projektima.

Za događaj vlada veliko interesovanje, imajući u vidu da je 24 sata nakon otvaranja prijava više od 150 učesnika potvrdilo svoje učešće.

Drugo okupljanje PHP programera će biti održano u Novom Sadu, u amfiteatru sportskog i poslovnog centra “Vojvodina” SPENS, sa početkom u 16h. Prisustvo događaju je besplatno, ali se svi zainteresovani prethodno moraju prijaviti. Više informacija, kao i link za prijavu, možete pronaći na zvaničnom sajtu Udruženja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.