Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Izvor: ITdogadjaji.com, 24.Maj.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi WordPress meetup u SC Inđija — Filip Ilić, Pukka Themes

Drugi WordPress meetup će se održati u Startit Centru Inđija, ovog četvrtka sa početkom od 19č.

Predavanje će držati Filip Ilić, a govoriće o tome kako je ušao u svet programiranja, kako je našao prvi posao i počeo da se bavi WordPress-om. O tome kako izgleda proces pravljenja WordPress tema i koji su to elementi PHP-a koje trebamo znati da bismo se bavili WordPressom.

Filip Ilić ima devetogogišnje iskustvo u radu sa WordPress-om i oko sto WordPress projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << iza sebe, između ostalog je primenio WordPress u izradi sajta Novaka Đokovića. Suosnivač je Pukka Themes, beogradske ekipe koja pravi WordPress teme i uspešno ih prodaje na Theme Forest-u. U poslednjih godinu dana se bavi i edukacijom kroz kurseve WordPress-a na kojima radi kao predavač.

Pridružite nam se u četvrtak, prisustvo događaju je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane, a možete se prijaviti popunjavanjem ove forme:

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.