Dropbox omogućio dodavanje komentara

Izvor: B92, 29.Apr.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dropbox omogućio dodavanje komentara

Servis za deljenje fajlova Dropbox predstavio je Dropbox Comments, što je način za sve korisnike da dodaju napomene na fajlove koje su postavili na ovaj servis.

Ova funkcija je ranije bila dostupna samo u ranom pristupu za "Dropbox for Business" korisnike, a omogućava da ljudi znaju zašto ste podelili fajl ili šta će dobiti ukoliko otvore datoteku.

Korisnici mogu da pozovu ljude bez Dropbox naloga da otvore fajlove i pročitaju komentare, ali potrebno je da se prijavite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukoliko želite da ostavite sopstveni utisak.

Sada možete da počnete razgovor oko bilo kog fajla koji je podeljen, tako da će vaši prijatelji znati kontekst koji stoji iza njega bez da vas pitaju. Dropbox je počeo kao jednostavan servis za deljenje fajlova baziran na cloudu, ali nedavni potezi pokazuju da se i to menja. Kompanija je pokrenula namenske aplikacije za fotografije i mejlove prošle godine, a prošle nedelje su pokrenuli beta test za Dropbox Notes.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.