Dragi putnici, ispod nas je NAJSTRAŠNIJI vulkan u Evropi

Izvor: Blic, 06.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragi putnici, ispod nas je NAJSTRAŠNIJI vulkan u Evropi

Ako ikada dobijete priliku da letite avionom kojim upravlja pilot poput ovog koji je leteo iznad Islanda i putnicima pružio nezaboravan prizor vulkana, uvek tražite mesto pored prozora.

Čuveni vulkan ispod jednog od najrasprostranjenijih islandskih glečera izbacivao je lavu i gusti dim, a jedan od putnika je sve to zabeležio kamerom, dok se islandska avio kompanija "Icelandair" pohvalila potezom svog pilota na zvaničnoj Tviter stranici.

Our pilot made an extra circle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << around #Bardarbunga this morning to let passengers check it out. Thanks to Erla Vinsý! pic.twitter.com/7JUerxD0tE

"Naš pilot je napravio dodatni krug oko Bardarbunge jutros kako bi putnici mogli da vide vulkan", stoji u komentaru pored fotografije.

Baradarbunga je vulkan ispod glečera Vatnajokul na Islandu, a u poslednje dve nedelje doživeo je nekoliko zemljotresa, koji su doveli do erupcije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE ZA PUTNIKE: Pilot preleteo iznad NAJSTRAŠNIJEG vulkana u Evropi

Izvor: NaDlanu.com, 06.Sep.2014

Ako ikada dobijete priliku da letite avionom kojim upravlja pilot poput ovog koji je leteo iznad Islanda i putnicima pružio nezaboravan prizor vulkana, uvek tražite mesto pored prozora...Pilot je odlučio da svojim putnicima priredi nešto nesvakidašnje, pa je avionom obleteo dodatni krug iznad islandskog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.