Dragan Nikolić završio u bolnici, čeka operaciju

Izvor: Blic, 17.Okt.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić završio u bolnici, čeka operaciju

Glumac Dragan Nikolić proveo je nekoliko dana na ispitivanju na Prvoj hirurškoj klinici u Beogradu zbog problema s debelim crevom.

Nikolić je otpušten iz Klinike za digestivnu hirurgiju u sklopu Kliničkog centra i zakazana mu je operacija, saznaje "Blic".

Nikolić je poslednjih meseci imao problema s debelim crevom, zbog čega je i odlučio da se podvrgne detaljnim lekarskim ispitivanjima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dragan Nikolić u bolnici

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Okt.2014

Poznati glumac Dragan Nikolić primljen je u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom. Nikolić je proveo nekoliko dana na hirurgiji Kliničkog centra u Beogradu, a dodatne analize pokazaće da li mu je potrebna operacija. Glumac, koji je pre par godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za taj...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.