Download Accelerator Plus 10.0.4.3

Izvor: ITsvet.com, 17.Sep.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Download Accelerator Plus 10.0.4.3

DAP je aplikacija koja ubrzava preuzimanje korišćenjem SPEEDbit patentirane multi-kanalne tehnologije. Prilikom preuzimanja DAP osigurava da korisnici koriste maksimalni propusni opseg preuzimanjem sva velikog broja paralelnih mirror sajtova. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Download Accelerator Plus 10.0.4.3 i sa sobom donosi novi Download MP3 dodatak koji obezbeđuje jednostavno preuzimanje i konvertovanje YouTube video sadržaja u MP3 kao i zakrpe za slabe tačke koje su ugrožavale pravilan rad aplikacije uz veliki broj drugih unapređenja.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ooVoo 3.5.3.21

Izvor: ITsvet.com, 17.Sep.2012

Uz ooVoo korisnici imaju priliku da se povezuju sa bilo kim i u bilo koje vreme, bez obzira na to da li su u pitanju video pozivi, video poruke, telefonski pozivi, tekstualne poruke i slično. Ono što je najbitnije kada je u pitanju ooVoo jeste da pruža mogućnost dvosmernih video poziva, mogućnost...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.